Marja (61): "Geld altijd op tijd"
Goedemiddag, Mijn naam is Marja en woon op de Wadden en ik vind het vooral fijn dat mijn geld altijd op tijd wordt overgemaakt. Ik heb altijd geld nodig en via jullie site verdien ik het makkelijk en snel. Het bedrag dat ik van jullie krijg op mijn bankrekening komt altijd precies overeen met de statistieken

Lees meer...

Verdiensten (tot 52 euro p/u!) We betalen je elke 10 dagen uit!

Wat verdien ik met thuiswerken?

Via Thuis-Werk.nl is het echt heel goed mogelijk om met erotisch werk, cammen als webcam model, of als thuisbelster via IsLive duizenden euro's per maand te verdienen! Omdat je bij thuis-werk.nl zelf bepaalt wanneer en hoeveel je werkt, bepaal je dus eigenlijk ook zelf hoeveel je verdient met thuiswerken.
Als bezoekers besluiten om met jou te chatten, te cammen of te bellen dan genereer je opbrengsten. Die opbrengsten houden we nauwkeurig bij en storten we 3 keer per maand op jouw bankrekening.

Geld verdienen met Chatten & Cammen

De hieronder vermelde opbrengsten zijn opbrengsten per bezoeker per minuut. Dus als je met 10 bezoekers tegelijk chat of camt op IsLive, dan kun je deze bedragen met 10 vermenigvuldigen. Dit kan dus flink oplopen!
Opbrengst per beller per minuut: € 0,18

Geld verdienen met Bellen

De hieronder vermelde opbrengsten zijn opbrengsten per beller per minuut.
Opbrengst per beller per minuut: € 0,18
Het is mogelijk dat bellers ook tegelijk met je willen chatten. Als jij deze functie aanzet en bezoeker chat EN belt tegelijk met jou dan is jou opbrengst:
Opbrengst bij bellen + chatten tegelijk: € 0,36

Extra Verdienmogelijkheden:

Je verdient niet alleen aan bezoekers die met je chatten op IsLive, maar we bieden de bezoekers daarnaast nog een aantal andere functies waaraan jij flink extra kunt verdienen.

Tips & Flirts = € 0,18 per stuk

Bezoekers kunnen je tips & flirts geven. Deze moet je zien als fooitje omdat ze jou leuk vinden. Bezoekers mogen je zoveel tips en flirts geven als ze willen. Dus als een bezoeker jou in 1 keer 50 flirts geeft, dan verdien jij direct € 9,- extra. Met 1 klik!

1op1 VIP = € 0,72 per minuut

De 1op1 VIP chat kun jij net als de snapshot functie zelf aan of uit zetten. Dat bepaal je dus helemaal zelf! Staat je VIP functie aan dan kunnen bezoekers een VIP chat bij je aanvragen. In een VIP chat verdien je minimaal het 4-voudige dan je normaal verdient, namelijk € 0,76 per minuut! En daarnaast verdien je aan iedere bezoeker die "meekijkt" ook nog het gewone tarief. Dat kan dus heel snel heel veel verdienen zijn!

Promotie = € 0,29 per minuut

Promoten is reclame maken. Hiermee laat je nieuwe bezoekers weten dat ze met jou of anderen op het Islive Platform kunnen chatten. Je kunt dit heel simpel doen door op Internet links te plaatsen. Als een nieuwe bezoeker via jouw link betaalt, krijg jij een extra bonus/provisie van maar liefst € 0.29 per minuut. Dit is ongeacht of een bezoeker met jou chat of met iemand anders! Op de leden-site van ThuisVerdienen waarop je komt als je bent ingeschreven, leggen we dit nog uitgebreider uit.
Kortom: via Thuis-Werk.nl kun je veel, heel veel verdienen! En ingewikkeld is het dus helemaal niet, want we hebben alles voor je geautomatiseerd. En als je toch vragen mocht hebben, dan zit ons support team altijd voor je klaar.

Hoe weet ik wat ik verdiend heb?

Je kunt altijd gemakkelijk zien hoeveel je verdient. Hiervoor log je gewoon in en klik je op "Statistieken". Daar kun je 24 uur per dag real time precies zien hoeveel opbrengsten je in een bepaalde periode gegenereerd hebt. Ons systeem is hiermee volledig transparant en controleerbaar, je hoeft dus zelf helemaal niets uit te rekenen.

Hoe en wanneer krijg ik uitbetaald?

We betalen je 3 keer per maand uit! Dus zit je even krap bij kas? Moet je de huur betalen? Wil je dat kledingstuk of cadeautje kopen? Verdien nu snel geld en krijg het direct uitbetaald. Je moet in een periode minimaal 150 euro hebben omgezet. Haal je de minimale omzet een periode niet, dan wordt de omzet meegenomen naar de volgende periode. Dus wil je snel je geld ontvangen waar je voor gewerkt hebt? kies er dan voor om te werken bij IsLive en krijg elke 10 dagen een storting van je verdiensten op je rekening!

Bedrijfsgegevens - Privacy Policy - Algemene voorwaarden